Osnovana ženska fudbalska selekcija

0
Osnovana ženska fudbalska selekcija

HAN PIJESAK – Prvi trening novoosnovane ženske pionirske selekcije Fudbalskog kluba Han Pijesak, koja okuplja 13 djevojčica, zakazan je za subotu, 28. oktobar, u sportskoj sali Osnovne škole u ovom mjestu.

„Ekipa trenutno broji 13 djevojčica uzrasta trećeg i četvrtog razreda osnovne škole, od kojih mnogo očekujem, ukoliko nas podrži lokalna zajednica. Trebaće dosta vremena da naš rad pokaže prve rezultate, ali ćemo istrajati“, rekao je Srni trener ženske pionirske selekcije Dragoljub Dedeić.

Dedeić, koji je trener i pionirske muške selekcije i pomoćni trener svih selekcija u Fudbalskom klubu Han Pijesak, kaže da je odlučio da počne sa školom ženskog fudbala, jer je to atraktivan i tražen sport.

„Okupljanje je počelo oko dvije djevojčice koje već dvije godine treniraju sa fudbalerima Han Pijeska. Vjerujem da će biti još zainteresovanih“, kaže Dedeić.

Novoosnovana ženska pionirska selekcija juče je dobila kompletnu opremu, koja je donacija Danijela Sekulića, nekadašnjeg atletičara iz Han Pijeska, koji živi i radi u Beogradu.

Dedeić je zahvalio Nikoli Sekuliću, koji je u bratovo ime uručio opremu i naveo da ga raduje da je sportista sa ovih prostora prepoznao značaj pokretanja škole fudbala.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare