Osnivačka skupština „Udruženja privrednika opštine Pale“ 4. decembra

0

Osnivačka skupština „Udruženja privrednika opštine Pale“ će biti održana 4. decembra 2014. godine u 19.00 časova u svadbenom salonu „Stanišić“ u Palama.

Inicijativni odbor poziva sve zainteresovane da uzmu učešće u osnivačkoj skupštini.

Udruženje privrednika Pala je nezavisno, nestranačko, nevladino udruženje građana, osnovano kao rezultat volje privrednika sa područja Pala iz različitih privrednih grana radi stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj.

„Misija je da kao udruženje okupimo na jednom mjestu što više privrednika koji će aktivno učestvovati u kreiranju uslova za poboljšanje i razvoj poslovnog ambijenta na području Pala i šire, čime će se omogućiti stabilnost poslovanja, povećanje broja preduzeća i održivo zaposlenje.

Naša vizija je postati respektabilno udruženje privrednika koje će svojom prilagodljivosti brzim promjenama u privredi, brojnosti članova i poslovnim uspjesima biti uvažavan partner od strane lokalne i državne vlasti, te aktivno uticati na donošenje zakonskih i podzakonskih propisa koji su od strateške važnosti za efikasnost poslovanja“, stoji u saopštenju radnog predsjedništva.

Pristupnica za članstvo u udruženju građana „Udruženje privrednika opštine Pale“
Statut Udruženja privrednika opštine Pale


Vezano:

Inicijativa za formiranje Udruženja privrednika opštine Pale

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare