Organizovana „Konferencija beba“

0
Ilustracija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo očuvala je tradiciju održavanja manifestacije „Konferencija beba“, koja je ove godine, zbog situacije u vezi sa virusom korona, organizovana elektronskim putem.

Izabrano je tročlano Predsjedništvo beba koje čine Andrej Mandić, najmlađa beba, rođena 12. juna 2020. godine, Anđela Radović, najstarija beba, koja ima godinu dana, kao i bebe blizanci, Zorka i Mihajlo Krajišnik, koji imaju najviše braće i sestara – dvije sestre i dva brata.

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo je pripremila prikladne poklone koji će novoizabranom tročlanom Predsjedništvu beba biti naknadno uručeni, kao i poklone za sve prijavljene bebe.

Pokloni će biti uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka, a o terminu preuzimanja nagrada roditelji će biti obaviješteni u narednim danima, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Na 13. po redu „Konferenciji beba“ u Istočnom Novom Sarajevu elektronskim putem bilo je prijavljeno 20 najmlađih stanovnika ove opštine.

„Konferencija beba“ je tradicionalna manifestacija koju lokalne zajednice u Republici Srpskoj organizuju u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare