Organizovan prijem za reprezentativca Srbije

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je danas u opštini sugrađanina i uspješnog sportistu Strahinju Stanišića koji je kao član skijaške reprezentacije Srbije u prethodnom periodu zabilježio značajne rezultate.

Strahinja Stanišić je do sada učestvovao na velikim sportskim takmičenjima kao što su Zimske olimpijske igre za mlade u Insbruku, EYOF u Rumuniji, Svjetsko prvenstvo u Šladmingu i Biver Kriku ove godine.

Njegov cilj je dostizanje norme za učešće na Olimpijskim igrama 2018. godine u Pjongčangu u Južnoj Koreji, a da bi postigao zadatu normu potrebno je mnogo treninga, kako ljetnih koje obavlja u Palama tako i zimskih u evropskim skijaškim centrima, stručni treneri, adekvatna ishrana i oprema.

Načelnik Kovačević je rekao da se opština Pale trudi da pomogne sportskim klubovima i sportistima koji postižu dobre rezultate i da im pruži podršku koja će im omogućiti da zadrže i unaprijede taj nivo.

„Čast nam je da naš sugrađanin svojim sportskim uspjesima promoviše i svoj grad i potvrđuje da Pale kao sportska sredina imaju sportiste koji zaslužuju respekt“, rekao je Kovačević i dodao da će shodno tome opština Pale pomoći predstojeće pripreme ovog perspektivnog sportiste.

Strahinja Stanišić se zahvalio na podršci opštine Pale i obećao nove sportske uspjehe kojima će i dalje promovisati grad iz kojeg dolazi.

(www.palelive.com / D.B. / foto: M.S.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare