Opštinski odbor NDP-a obradovao najmlađe polaznike škole fudbala „Olimp“

0

Predstavnici Opštinskog odbora Narodnog Demokratskog Pokreta NDP – Pale danas su organizovali dobrovoljnu akciju i obradovali najmlađe polaznike škole fudbala „Olimp“. Podijeljene su 122 majice za trening. Osim novih polaznika, majice su dobila i ostala djeca koja treniraju fudbal u školi fudbala „Olimp“.

Majice su finansirane iz fonda koji prikupljaju članovi OO NDP-a Pale i iz stranke poručuju da će i u budućnosti nastaviti da budu prepoznatljivi po svojim akcijama humanitarnog karaktera.

„Kao što smo radili i prošle godine, tako smo i ove nastavili da iz svog fonda svaka 3-4 mjeseca napravimo neku akciju humanitarnog karaktera. Potrudili smo se da pored Novogodišnjih paketića i akcije za Vaskrs, obradujemo i djecu koja prave svoje prve fudbalske korake. Ovo je znak pažnje za mlade sportiste i jedna vrsta nagrade za put koji su izabrali. Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti sa sličnim akcijama, jer je to dio programa NDP-a“, izjavio je predsjednik Opštinskog odbora Narodnog Demokratskog Pokreta Pale, Siniša Lasica.

Nakon podjele majica, trener ŠF „Olimp“ se zahvalio članovima NDP-a, jer su za 7 godina postojanja škole fudbala prvi koji su pružili podršku i pomogli te je izrazio nadu da će u budućnosti možda i neke druge organizacije prepoznati kvalitet rada u školi fudbala „Olimp“ i pružiti im podršku u daljem radu.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare