Општина обезбиједила 7.000 КМ за прославу матурске вечери за основце

0
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 10. ЈУНА /СРНА/ - Општина Источна Илиџа обезбиједила је 7.000 КМ за организовање матурских вечери за 161 ученика из три основне школе са подручја ове локалне заједнице.

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Општина Источна Илиџа обезбиједила је 7.000 КМ за организовање матурских вечери за 161 ученика из три основне школе са подручја ове локалне заједнице.

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић истакао је да је основни циљ Општинске управе да буде сервис грађана, те да се овакви видови подршке реализују на обострано задовољство, наведено је на страници Општинске управе.

Божовић је најавио идеју да од сљедеће године општина и Омладински савјет Источна Илиџа, заједно са родитељима ученика завршних разреда основних школа, организује прославу мале матуре за све ђаке заједно.

Општина је, на приједлог Омладинског савјета Источна Илиџа, обезбиједила новац за организовање матурских вечери за ученике основних школа „Петар Петровић Његош“, „Алекса Шантић“ и „Јован Дучић“, односно ученике свих основних школа са подручја општине.

Чланови Омладинског савјета, на челу са предсједником Теодором Милошевић, затражили су од општине Источна Илиџа да се у финансирање омладинске политике ове године као активност уврсти прослава матура ученика основних школа.

Општину Источна Илиџа данас су посјетили представници родитеља матураната који су пренијеле захвалност осталих родитеља и д‌јеце на подршци општине и Омладинског савјета.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare