Opština brine o najmlađima

0

Zamjenik načelnika opštine Pale Nenad Vuković istakao je prilikom posjete obdaništu “Bubamara“ da opština o svojim najmlađim sugrađanima brine cijele godine, podsjećajući da je budžetom za ovu godinu izdvojeno 130.000 KM da bi ova ustanova funkcionisala na najbolji način i pružala potrebne usluge.

„Opština podržava i sve kulturne i sportske manifestacije koje utiču na sadržaj i kvalitet života mališana“, rekao je Vuković.

Povodom Nedjelje djeteta, Dječiji centar “Bubamara“, osim Vukovića, posjetio je i načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Miloš Jovanović.

Ovom prilikom djeci su podijeljeni prigodni pokloni, saopšteno je iz opštine Pale.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“ Miodrag Ćirić zahvalio je predstavnicima opštine Pale na posjeti i dodao da su u ovom vrtiću Nedjelju djeteta obilježili prigodnim svečanostima, te posjetama ergeli na Borikama i ustanovama na području opštine Pale. Posjetu obdaništu danas su najavili i predstavnici Crvenog krsta.

U novu školsku godinu mališani ovog obdaništa krenuli su u opremljene prostorije sa promijenjenim podovima i podnim prostirkama, rekonstruisan je krov, a sredstvima opštine Pale asfaltiran je i prilazni put.


(www.palelive.com / Srna / foto: pale.rs.ba)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments