Opozicione partije sa zajedničkim sa zajedničkim kandidatima na izborima

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opozicione partije Republike Srpske imaće zajedničkog kandidata za predsjednika Republike, člana Predsjedništva BiH, zajednički broj lista za parlament BiH, izjavio je potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić.

Delić je istakao da će opozicione partije snažno krenuti u kampanju, ne zato što žele vlast, već zbog zabrinutosti za budućnost Republike Srpske.

On je, na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu, rekao da će PDP u narednom periodu građanima objašnjavati u kakvim se ekonomskim problemima nalazi Republika Srpska, te način rješavanja tih problema.

PDP je konstatovao da su svi projekti u istočnom dijelu Republike Srpske, posebno u Sarajevsko–romanijskoj regiji, doživjeli propast, te naveo propalu zimsku sezonu na Jahorini, otkaz 171 radnika u preduzeću „Energoinvest – Rasklopna oprema“, neizvjesnost revitalizacije preduzeća „Famos“ i drugo.

Ova partija neće podržati kreditna zaduženja Vlade Republike Srpske, jer smatra da ona neće biti iskorištena za poboljšanje privrednog ambijenta i otvaranje novih radnih mjesta, nego da će ići direktno u potrošnju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare