Opljačkana pumpa u Ljubogošti

0

Dva maskirana lica su, prijeteći oružjem, ukrala 5.000 KM pazara u “Nestro petrol” pumpi u mjestu LJubogošta u opština Pale, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Razbojnici su došli do pumpe automobilom oko 3.00 časa, zatim je jedan od njih izašao iz vozila i uz prijetnju automatskom puškom naredio radniku da preda dnevni pazar.

Radnik je otključao sef i dao mu novac, nakon čega su pljačkaši pobjegli. Policija je izvršila uviđaj i u toku je istraga.

Na parkingu u Karađorđevoj ulici u opštini Istočno Novo Sarajevo ukraden je automobil “golf”, vlasništvo lica čiji su inicijali M.R.

Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da je u toku noći izvršena provala u jednu trgovinsku radnju koja se nalazi u Trebevićkoj ulici, a uviđajem je konstatovano da je nepoznati izvršilac kamenom razbio staklo na ulaznim vratima objekta. Prema izjavi vlasnika, iz trgovine nije ništa ukradeno.

Policija je registrovala tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom, i to u Foči, Istočnom Starom Gradu i Višegradu.

(www.palelive.com / Srna / Foto Panoramio)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments