OO SDS Pale organizovao akciju prikupljanja potpisa

0

OO SDS Pale danas je u Palama organizovao akciju prikupljanja potpisa za stavljanje van snage novog Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju Republike Srpske i Zakona o pravima boraca, vojnih invalida i porodica poginulih boraca odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Akcija prikupljanja potpisa će trajati tri dana 19.-21. marta 2012. godine, a građani će imati priliku dati svoj potpis na gradskom šetalištu u Palama, autobuskom stajalištu u Mokrom i platou ispred osnovne škole u Podgrabu.

Po riječima šefa odborničkog kluba ove partije u Skupštini opštine Pale, Mladena Koprivice, ovdašnji Opštinski odbor SDS ovom peticijom želi da pruži podršku poslanicima stranke u Narodnoj skupštini RS, koji su i pokrenuli inicijativu za stavljanje van snage pomenutih zakona.

– Inicijativa je pokrenuta s ciljem da se vrati dostojanstvo borcima-penzionerima i boračkoj populaciji uopšte, koja je i najzaslužnija za stvaranje RS, a povlačenjem ovih zakona bili bi spriječeni i socijalni nemiri u Srpskoj koji će, ostane li sve ovako, sigurno uslijediti u narednom periodu – rekao je Koprivica.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=ojYjI4QaqJs&feature=player_embedded}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare