Omladinski klub CK dobio nove prostorije

0

Omladinski klub Crvenog krsta Pale danas je svečano otvorio svoje prostorije u kojima će se aktivisti okupljati, pripremati i realizovati mnoge humanitarne akcije. Predsjednik Omladinskog kluba CK Pale Vuk Kovačević istakao je da su, nakon dužeg perioda, dobili svoje prostorije, u čijem renoviranju su učestvovali članovi Omladinskog kluba, a novčano su ih pomogli opština Pale i CK RS.

„Sve smo uradili sami i nijedan majstor nije učestvovao u popravci“, rekao je Kovačević i dodao da Omladinski klub broji tridesetak članova.

On je podsjetio da je Omladinski klub do sada proveo niz humanitarnih akcija, a posljednja je podjela školskog pribora djeci slabijeg materijalnog stanja, dok su u Nedjelji borbe protiv tuberkuloze distribuisali promotivni materijal i prodaju markica.

Prema njegovim riječima, u oktobru se obilježava Sedmica djeteta i tada je planirana posjeta višečlanim porodicama kojima će biti uručeni paketi pomoći.

Predsjednik Konferencije mladih CKRS i dugogodišnji član i volonter Omladinskog kluba CK Pale Miljan Klačar istakao je da su omladinci pokretači svih akcija na području Srpske i da su ponos CK RS.

„Mi smo najbolji dio, ne samo Opštinske ogranizacije CK Pale, nego cijele RS“, rekao je Klačar i dodao da im ove prostorioje mnogo znače, jer su se do sada sastajali po parkovima.

On je zahvalio opštini Pale i CKRS koji su im donirali određena sredstva.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments