Oko 200 bajkera sa Balkana defilovalo ulicama Pala

0

Oko 200 motociklista i ljubitelje dvotočkaša sa Balkana prodefilovalo je u subotu ulicama Pala, u okviru motorijade koju je organizovao moto-klub „Long rajdersi“.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović nakon defila, rekao je novinarima da ovaj treći moto-skup prerastao u lijepu manifestaciju u kojoj je okupljeno oko 200 ljubitelja motocikala iz svih krajeva bivše Jugoslavije.

Član moto-kluba „Long rajdersi“ Pale Vanja Borisogljebski rekao je da je odziv motociklista dobar s obzirom na kišu, koja nije spriječila veliki broj bajkera da dođu.

On je naglasio da su dobili obećanje od načelnika da će sljedeće godine na motorijadi nastupati grupa „Van Gog“, pošto će se motorijada vezati za slavu opštine – Veliku Gospojinu, 28. avgusta.

Nakon defilea ulicama, bajkeri su se vratili u kamp, gdje, kako je naveo Borisogljebski, slijede tradicionalne igre, a to su – bacanje gume, ispijanje piva, spora vožnja i drugo.

„Ove godine ulaz je slobodan, a prihodi koji se ostvare prodajom pića i hrane biće uplaćene u humanitarne svrhe i završiti tamo gdje je najpotrebnije“, istakao je Borisogljebski.

U večernjim časovima goste u kampu su zabavljali muzička grupa „Gnjev anđela“ iz Bratunca i „Falkonsi“ iz Rume.

Za nedjelju je planirana kafa i doručak za sve učesnike i goste, a potom rastanak i zatvaranje moto-skupa u 12.00 časova.

Generalni pokrovitelj Motorijade je opština Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare