Prikupljen novac za liječenje Snežane Puhalo

0

KALINOVIK – Sredstva potrebna za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika, kojoj je potrebna transplantacija jetre, prikupljena su u cijelosti i uplaćena na račun bolnice u Padovi, rekla je Srni načelnik ove opštine Mileva Komlenović.


Komlenovićeva je dodala da je do sada prikupljeno više od 90.000 evra, što će pokriti troškove transplantacije, ali da će sigurno biti potrebno još novca za postoperativni proces, koji će trajati najmanje šest mjeseci.

„Svim dobrim ljudima, institucijama i privrednim subjektima, koji su pomogli da se prikupe neophodna sredstva, u ime porodice Puhalo, opštine Kalinovik i moje lično ime izražavam veliku zahvalnost za njihovu nesebičnost i plemenitost koju su pokazali“, istakla je Komlenovićeva.

Ona je dodala da se Snežana trenutno nalazi kod kuće u Kalinoviku i čeka poziv iz Padove za transplantaciju.

Komlenovićeva je istakla da će opština Kalinovik nastaviti da prati Snežanu na njenom putu ka ozdravljenju, sa velikom nadom i iskrenom željom da će se jedna životna priča nastaviti na najljepši mogući način.

Ovoj djevojci iz sela Jelašca u opštini Kalinovik je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu u dvadesetčetvrtoj godini ustanovljena ciroza jetre, koja upućuje na Vilsonovu bolest.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare