Održane humanitarne predstave za pomoć Ivanu Hajdukoviću

0

Sinoć su u Kulturnom centru Pale održane dvije humanitarne predstave Amaterskog pozorišta Pale. Predstave su održane u svrhu prikupljanja sredstava za liječenje trogodišnjeg dječaka Ivana Hajdukovića. Od prodaje ulaznica je prikupljeno oko 300 KM, a OO CK Pale će naknadno objaviti koliko je sredstava ukupno prikupljeno.

Predstave „Usamljena klupa“ i „Ljubav ne zna za prepreke“ je režirao akademski glumac, gospodin Ljubo Božović, a glumci Amaterskog pozorišta Pale su još jednom oduševili svojim raskošnim talentom i izvođenjem predstava na kojem bi im mogli pozavidjeti i čestitati mnogo uspješniji i iskusniji glumci.

Obje predstave su komedije koje su urnebesno zabavile sve prisutne u Kulturnom centru i na trenutak nas odmakle od sive svakodnevnice.

Predstava „Usamljena klupa“ je priča o mladosti i ljubavi ispričana na jednoj klupi u gradskom parku. Starije je vratila u studentske dane, a onim malo mlađim nagovijestila najljepše dane njihove mladosti.

Predstava „Ljubav ne zna za prepreke“ je nešto urnebesno i do sada neviđeno. Publika je svojim reakcijama nagovijestila da želi nove i „moderne“ predstave i da su one definitivno sredstvo za vraćanje publike u sale.


Zasluge za organizaciju ove akcije pripadaju i Kulturnom centru Pale, koji se posredstvom Amaterskog pozorišta Pale, uključilo u prikupljanje novca i ustupio svoje prostorije na korišćenje.


Fotografije:

dragana_ljubo_bozovic.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke01.jpg

Ljubav_ne_zna_za_prepreke02.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke03.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke04.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke05.jpg

Ljubav_ne_zna_za_prepreke06.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke07.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke08.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke09.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke10.jpg

Ljubav_ne_zna_za_prepreke11.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke12.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke13.jpg
Ljubav_ne_zna_za_prepreke14.jpg
usamljena_klupa01.jpg

usamljena_klupa02.jpg
usamljena_klupa03.jpg
usamljena_klupa04.jpg
usamljena_klupa05.jpg
usamljena_klupa06.jpg

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare