Održana završna priredba „Big Ben-a“ i uručene diplome

0

Nakon uspješne školske godine i mnogo napornog rada Edukativni centar „Big Ben“ je sinoć u Palama održao završnu priredbu, a nakon toga su uručene diplome polaznicima.

Polaznici škole glume su odigrali predstavu „Sedam Snježana i patuljak“, dok su muzičari imali svoje vrijeme da pokažu zavidan talenat i izmame aplauze prisutnih. Uvod u priredbu je napravila izložba kreativne radionice ovog centra.

Ana Vuković Čegar iz Edukativnog centra „Big Ben“ se zahvalila roditeljima na povjerenju, djeci na trudu, radu i pozitivnoj energiji, kao i „najdivnijem kolektivu na planeti“.

Sumirani su utisci sa početka godine i napravljen je osvrt na urađeno. „Big Ben“ je najavio i nove projekte i planove (opremanje centra interaktivnim tablama) u budućnosti i pozvao sve zainteresovane da učestvuju u ljetnom foto-konkursu. (Šaljite fotografije sa svojim pozdravom Big Benu-u i osvojite vrijedne nagrade)

Na kraju su dodijeljene diplome kreativcima, glumcima, polaznicima engleskog, njemačkog, ruskog i italijanskog jezika.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/diplome-big-ben-2015/] width=[54] height=[54] title=[Održana završna priredba „Big Ben-a“ i uručene diplome] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare