Održana tribina Srpske demokratske stranke

0

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić pozvao je stanovnike Pala da glasaju za kandidata ove stranke za načelnika opštine Miodraga Kovačevića, ističući da on ima hrabrosti i snage da se uhvati u koštac sa svim problemima. Obraćajući se na večerašnjoj tribini u ime koalicije „Zajedno za Pale“, Bosić je istakao da se načelnici SDS-a bore za svoje građane, da rješavaju njihove probleme i da „ne čekaju milostinju“.

On je rekao da se SDS zalaže da narod na cijelom prostoru Republike Srpske ima iste šanse za bolji život, kao i za uvažavanje istoka Srpske.

„Potrebno je da budemo braća, a ne da se dijelimo, jer nas je ionako sve manje, što će, vjerovatno, pokazati i predstojeći popis stanovništva“, naglasio je lider SDS-a.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sds_miting_2012/] width=[54] height=[54] title=[Predizborni skup SDS-a] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Kovačević je rekao da je biti kandidat za načelnika čast i izazov. „Pale su mali grad koji ima veliku istoriju i mali grad u kome je nastala velika Republika Srpska“, rekao je Kovačević.

On je poručio da će SDS, ukoliko pobijedi, uložiti milion KM u poljoprivredu, te da će zajedno sa privatnicima napraviti mljekaru koja će biti motorni pogon za razvoj sela i Sarajevsko-romanijske regije.

„Pomoći ćemo da privatni sektor otvori nova radna mjesta, reformisati administrativnu službu kako bi privukli strane i domaće investitore da bi lakše ulagali i ravnomjerno razvijati opštinu, te infrastrukturu“, rekao je Kovačević i poručio da će, u slučaju da pobijedi na izborima, raditi pošteno i korektno.

Poziv građanima Pala da glasaju za njihovog kandidata uputili su i funkcioneri ove stranke Mirko Šarović, Vukota Govedarica, Darko Babalj i načelnik opštine Pale Slobodan Savić.

Koaliciju „Zajedno za Pale“ čine SDS, PDP, NDS, SNS, PUP Republike Srpske, SNS Republike Srpske i NSP.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare