Održan predizborni skup Srpske Radikalne Stranke dr Vojislav Šešelj

0

Večeras je u Palama održan predizborni skup Srpske Radikalne Stranke dr Vojislav Šešelj na kojem je predstavlje program i kandidati za odbornike u SO Pale za predstojeće lokalne izbore.

Skupu su prisustvovali brojni građani, simpatizeri i članovi stranke koji su pozdravili izvornu ideologoju koju je Srpska Radikalna Stranka dr Vojislav Šešelj zadržala od svog osnivanja.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/srpska-radikalna-stranka-vojislav-seselj-predizborni-skup/] width=[76] height=[76] title=[Održan predizborni skup Srpske Radikalne Stranke dr Vojislav Šešelj] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb76_] thumb_cache_dir=[thumbs76] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Nosilac liste kandidata za odbornika u SO Pale Branislav Blagojević je predstavio program stranke koji se sastoji od pet tačaka. Prioritet SRS dr Vojislav Šešelj je zapošljavanje kroz stvaranje uslova za dovođenje novih privrednih subjekata i formiranje fonda za lokalne investicije.

Govoreći o razvoju poljoprivrede Blagojević je istakao da je prioritet stranke stimulacija poljoprivrede, stočarstva, voćarstva i razvoj turizma na čitavom području optine Pale.

„Proizvodnja i prodaja zdrave hrane i izgradnja ULO hladnjača je jedan od prioriteta“, izjavio je Blagojević.

Na predizbornom skupu su govorili kandidati za odbornike u Skupštini opštine Pale Predrag Blagojević, Vlastimir Krsmanović, Miloš Malović i potpredsjednik Srpske Radikalne Stranke dr Vojislav Šešelj u Republici Srpskoj Milenko Todorović.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare