Održana Treća međunarodna izložba pasa

0

ZVORNIK – U Zvorniku je danas održana Treća međunarodna izložba pasa svih rasa za koju je prijavljeno 298 pasa iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Federacije BiH i Republike Srpske.

Predsjednik Regionalnog kinološkog udruženja “Kanis” iz Zvornika Vladimir Stevanović rekao je novinarima da je održana i specijalizovana izložba druge FCI grupe.

On je naglasio da je ovogodišnji broj prijavljenih pasa rekordan za grad Zvornik, podsjećajući da je na Drugoj međunarodnoj izložbi, koja je održana 2019. godine, bilo prijavljeno 275 pasa.

“Zahvaljjućući dobroj organizaciji i izuzetnoj lokaciji na gradskoj plaži pored Drine zaslužujemo kod izlagača puno povjerenje, što se vidi po broju prijavljenih pasa”, rekao je Stevanović.

Podsjetivši da prošle godine nije održana izložba pasa zbog pandemije virusa korona, Stevanović je rekao da se i ove godine izložba održava uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Stevanović je zahvalio i Gradskoj upravi Zvornik za podršku za održavanje ove manifestacije.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović otvorio je ovu međunarodnu izložbu i poželio učesnicima da se lijepo osjećaju u Zorniku i da njihov najljepši ljubimci pobijede.

“Dobro nam došli na ovu izložbu, nedostaje nam svima ovakvih manifestacija. Prošle godine nismo bili na ovom mjestu zbog pandemije virusa korona, ali na sreću ove godine smo tu”, rekao je Stevnović i poželio da virus korona više nikada nikoga ne ometa u organizovanju ovakvih i drugih manifestacija.

Pokrovitelj ove manifestacije je grad Zvornik, a organizator Regionalno kinološko udruženje “Kanis” iz Zvornika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments