Održana Skupština Opštinskog odbora SDS Pale

0

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale održao je sinoć u Kulturnom centru Pale redovnu skupštinu na kojoj je promovisana „Bijela knjiga“, odnosno program Srpske demokratske stranke za predstojeće izbore i predstavljen kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske dr Sonja Karadžić Jovičević.

Predsjednik OO Srpske demokratske stranke Pale Miodrag Kovačević podnio je izvještaj za protekli izvještajni period i predstavio program SDS-e koji se odnosi na lokalnu upravu, stavljajući akcenat na pitanja decentralizacije, vraćanja resursa opštinama, učešću opština u raspodjeli koncesija kao i jasnom definisanju prihoda na koje se sve opštine oslanjaju.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske dr Sonja Karadžić Jovičević promovisala je dio programa Srpske demokratske stranke koji se odnosi na porodicu, omladinu i zdravstveni sistem i dodala da je dužnost narodnog poslanika da se bavi svim aktuelnim pitanjima i odgovara bazi od koje je dobio podršku i opravda ukazano povjerenje.

„Moj prioritet su porodica, omladina i zdravstveni sistem, ali narodni poslanik mora da nađe odgovor i na druga pitanja koja postavlja narod. Ja sam dobila veliku podršku u kandidaturi i moraću da se potrudim da opravdam povjerenje koje mi je ukazano“, izjavila je Sonja Karadžić Jovičević.

Skupštini je prisustvovao i potpredsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović koji je opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale ocijenio kao jedan od najvažnijih odbora i izrazio uvjerenje da će predstavljati okosnicu ove stranke na oktobarskim izborima.

Šarović je rekao da je uvjeren da će kandidat iz Pala ući u Narodnu skupštinu Republike Srpske kao i da će Srpska demokratska stranka na narednim izborima ostvariti najbolji rezultat u posljednjih deset godina jer je Republika Srpska spremna na promjene, a sva ispitivanja javnog mnijenja koja su provedena u posljednjim mjesecima putem relevantnih agencija pokazuju konstantan rast Srpske demokratske stranke.

(www.palelive.com / D.B)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare