Održana „Petrovdanska akademija“ Srpske demokratske stranke

0

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale u subtu 11. jula je u Kulturnom centru Pale održao „Petrovdansku akademiju“ kojom su počele aktivnosti obilježavanja krsne slave Srpske demokratske stranke Sv. Apostola Petra i Pavla.

Bojan Ninković, predsjednik OO SDS Pale rekao je da je velika čast i privilegija biti dio velike porodice Srpske demokratske stranke, posebno na Palama, u rodnom mjestu Republike Srpske i dodao da su u proteklih 25 godina članovi SDS-a iskusili svu veličinu tog zadatka, ali i težinu i iskušenja pred kojima su se često nalazili.

„Danas s ponosom možemo potvrditi da je OO SDS Pale uvijek bio jedinstven, a konsolidacijom i zanavljanjem kadrova postao i najjača stranka na području opštine Pale koja je na proteklim opštim izborima pobjedila na sva 4 nivoa vlasti i time pokazao da ima snagu da se nosi sa novim izazovima“, rekao je Ninković i naglasio da cilj ovog odbora i dalje ostaje jaka opština, stabilan grad i Republika Srpska.

„Ovaj odbor ima stručne, sposobne i nekokompromitovane kadrove koji sa jedinstvenim pristupom mogu ostvariti dobar rezultat i dostojanstveno nastaviti misiju čiji su prioriteti sloboda, demokratija, političko i državno jedinstvo srpskog naroda“, izjavio je Ninković.

Na „Petrovdanskoj akadaemiji“ prikazan je film o razvoju Pala pod nazivom „Kontinuitet u vlasti – kontinuitet u razvoju“, uručene su zahvalnice članovima stranke za nesebičan doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva Srpske demokratske stranke, a u umjetničkom dijelu programa učestvovala je grupa“Pješčanik“.

U nedjelju, na Petrovdan u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Palama članovi su prisustvovali liturgiji i lomljenju slavskog kolača.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare