Održana promocija domaćih proizvoda

0

Olimpijski centar Jahorina i USAID/Sida FARMA projekat organizovali su danas na Jahorini prodajnu promociju domaćih proizvoda pod nazivom „Proizvodi naših planina“.

Oko 15 proizvođača sa područja BiH promovisalo je i ponudilo posjetiocima Jahorine na degustaciju svoje proizvode – razne vrste sireva, meda, čajeva, voćnih sokova, džemova, jaja, a predstavljena je i prirodna kozmetika i drugi domaći proizvodi.

Portparol Olimpijskog centra Jahorina Zorica Stojanović rekla je Srni da su muškarci uživali u rakiji sa Trebevića, fočanskim mliječnim proizvodima, a da su se žene najviše zadržavale ispred štandova gdje su izloženi prirodni kozmetički preperati i proizvodi od meda.

Ona je istakla da je cilj ove promocije obogaćivanje turističke ponude za domaće i strane posjetioce, od kojih su mnogi prvi put imali priliku da se upoznaju sa domaćim proizvodima.

Organizatori su za sve posjetioce pripremili degustaciju proizvoda koji su mogli da se kupe po promotivnim cijenama, a najsretniji kupci dobili su prigodne nagrade.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/promocija-domacih-proizvoda-jahorina-2013/] width=[54] height=[54] title=[Promocija domaćih proizvoda] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare