Održana osmomartovska priredba Dječijeg vrtića „Cvrčak“

0

U subotu je u Kulturnom centru u Palama održana tradicionalna osmomartovska priredba Dječijeg vrtića Cvrčak.

U čast mamama, bakama i svim pripadnicama nježnijeg pola mališani iz ovog vrtića su uz pomoć svojih vaspitača prikazali raznovrstan program. Smjenjivali su se muzika, gluma, recitacije i ples tako da su do izražaja došli talenat i kreativnost.

Učesnike je od onih najmlađih sa samo dvije godine do predškolaca publika nagrađivala aplauzom, što je pokazatelj da je priredba bila uspješna.

„Na priredbama predstavljamo rad sa djecom u našoj predškolskoj ustanovi. Mi se trudimo da kvartalno napravimo priredbu i roditeljima predstavimo rad i razvoj djece u našoj ustanovi“, istakla je Ivana Savić, direktor vrtića.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/priredba-djeciji-vrtic-cvrcak-8-mart/] width=[54] height=[54] title=[Održana osmomartovska priredba Dječijeg vrtića „Cvrčak“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[80]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare