Održana manifestacija „Potraga za Deda Mrazom“

0
Arhivska fotografija

U organizaciji Edukativnog centra „Big Ben“, JU Dječijeg centra „Buba Mara“, Moto kluba „Long riders“ i školske organizacije Crvenog krsta OŠ „Srbija“ u Palama je danas održana manifestacija „Potraga za Deda Mrazom“.

Cilj manifestacije je bila svakako dobra zabava za najmlađe, ali je manifestacija imala i humanitarni karakter.

„Pridružili smo se akciji koju godinama organizuje Nemanja Močević u ime mladih Mitropolije Dabrobosanske. Kao i prije, prikupljali smo novac za odjeljenje pedijatrije u Kasindolu, a ove godine novac je namjenjen Ginekološko – akušerskom odjeljenju bolnice Kasindo za kupovinu CTG aparata“, izjavila je Ana Vuković Čegar ispred Edukativnog centra „Big Ben“.

Najviše aplauza je izmamila trka Deda Mrazova, a nagrađeno je osam najbržih. Na kraju je prikupljeno 590 KM koje će biti uplaćene za kupovinu CTG aparata.

Akciju su podržali đaci i profesori Osnovne škole „Srbija“ kao i prijatelji manifestacije moto klub Long Riders, Turistička organizacija Istočno Sarajevo, hoteli Board i Lavina te kopirnica Dis Copy.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/potraga-za-deda-mrazom-2016/] width=[54] height=[54] title=[Održana manifestacija „Potraga za Deda Mrazom“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare