Održana konstitutivna sjednica

0

MILIĆI – Konstitutivna sjednica novog saziva Skupštine opštine Milići, na kojoj su položene svečane zakletve, verifikovani mandati i imenovane komisije za naredni četvorogodišnji mandatni period, održana je danas u ovoj lokalnoj zajednici.

Za predsjednika Skupštine opštine imenovan je Predrag Sušić /SNSD/, za potpredsjednika lokalnog parlamenta Zaim Mahmutović /SDA/, a za zamjenika načelnika opštine Milići imenovan je Danijel Kukić /Demos/.

Novoizabrani načelnik opštine Milići Marko Savić /SNSD/ izjavio je novinarima da je u ovoj godini mnogo toga urađeno, ali da će biti nastavljeno sa realizacijom prioriteta, koje je obećao u svom predizbornom programu.

„Pripremamo važne projekte, kao što je izgradnja zgrade administrativnog centra opštine. U toku je i realizacija velikih projekata, kao što je rekonstrukcija vodovodne mreže i uređenje obale Zelenog Jadra“, izjavio je Savić.

Skupštinski saziv čini 19 odbornika, šest iz SNSD-a, tri iz Demosa, po dva iz SDA, DNS, SP-a i po jedan iz Ujedinjene Srpske, SDS-a I PDP-a, u sazivu je i jedan nezavisni kandidat – Mladen Golić.

Posebna sjednica Skupštine opštine Milići zakazana je za srijedu, 30. decembar, a na njoj će, između ostalog, biti razmatrani prijedlozi budžeta za 2021. godinu i Plana investicija za narednu godinu, utvrđivanje stope poreza na nepokretnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare