Održana Izborna skupština KMF Jahorina

0

U Palama je sinoć održana Izborna skupština Kluba malog fudbala Jahorina, na kojoj su imenovani novi članovi Skupštine, upravnog i nadzornog odbora, predsjednik i članovi komisija. Podnesen je izvještaj starog rukovodstva i predstavljen plan i program rada za naredni period.

Istaknutno je da je KMF Jahorina uprkos teškoj finansijskoj situaciji u društvu, uspio opstati i završiti sezone bez dugovanja, što je od velike važnosti za dalje funkcionisanje kluba i postavljene ciljeve.

Stari i novi predsednik kluba Bojan Brčkalo je istakao da je u prethodnim sezonama nedostajalo i malo sportske sreće da se klub plasira u viši rang i dodao da ga raduje što je juniorski pogon kluba imao zapažene nastupe, što garantuje da će KMF u narednim godinama crpiti snagu iz domaće škole.

U budućnosti je u planu pokretanje akademije, škole malog fudbala, koja bi unaprijedila kvalitet i stvorila stabilne temelje kluba. Cilj za naredni period je plasman u viši rang i pojačavanje igračkog kadra sa nekoliko starih i novih imena, za šta postoji i podrška lokalne zajednice.

U narednom periodu KMF Jahorina očekuje nastup u Drugoj ligi Republike Srpske, kao i takmičenje juniorske selekcije, koja je u prethnodnim sezonama dva puta osvajala treću poziciju.

Prvu provjeru pred novu sezonu igrači Jahorine će imati večeras 12.11.2015. godine u 19.30 časova u SPC Peki sa igračima Glasinca iz Sokoca.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare