Održana humanitarna priredba „Big Bena“ i Udruženja „Sunce“

0

U Palama je sinoć u organizaciji Edukativnog centra „Big Ben“ i Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ održana humanitarna priredba za pomoć u liječenju Slobodana Vujadinovića iz Mokrog, u specijalnoj bolnici „Sveti vid“ u Beogradu.

U punoj sali Kulturnog centra Pale gledali smo stvaralaštvo Slobodanovih drugara, uz malu pomoć starijih. Kroz maskenbal, igru, glumu i pjesmu djeca su se potrudila da pomognu.

„Imamo divnu djecu, noćas su njihova srca kucala za drugara Slobodana! Glumili su, pjevali, maskirali se, dali sve od sebe da se „donatorska kutija“ napuni. Vjerujemo da će silna ljubav drugara iz Big Ben-a, SPP, Sunca, Taćinog razreda pratiti svuda, volimo te svi i želimo da operacija uspije“, poručili su iz Udruženja „Sunce“.

Prikupljeno je ukupno 864 KM za liječenje ovog dječaka, a zadovoljstvo nisu krili ni u „Big Ben-u“.

„Na ideju smo došli jer smo željeli da pomognemo i na kraju smo jako zadovoljni sa odzivom. Nedavno je bila i noć vještica pa smo spojili ugodno sa korisnim, maskirali se i napravili predstavu“, izjavila je Ana Vuković Čegar iz Edukativnog centra „Big Ben“.

Sve rekvizite za predstavu su osmislila i napravila djeca iz kreativne radionice. Kroz ovakve priredbe djeca se socijalizuju, druže i shvataju da zajedno mogu napraviti velike stvari.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/priredba-16-11-2014b/] width=[54] height=[54] title=[Održana humanitarna priredba „Big Bena“ i Udruženja „Sunce“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments