Održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u hotelu Vučko na Jahorini

0

Danas je u hotelu Vučko na Jahorini u saradnji sa Crvenim krstom Pale i bolnicom Kasindol organizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Akciju darivanja krvi je pokrenulo osoblje hotela Vučko, a tehničku pomoć im je pružio OO Crvenog krsta Pale koji je učestvovao i u podjeli propagandnog materijala, a članovi u akciji darivanja krvi.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta u Palama Jelena Petrović izjavila je za naš portal da je akcija imala i animatorski karakter, jer se skijanjem bave zdravi ljudi i odziv skijaša ovoj akciji je od izuzetnog značaja.

Volonter Crvenog krsta Kovačević Vuk je postao redovni davalac ove dragocjene tečnosti.

„Ovo mi je bio šesti put da darujem krv u protekle dvije godine i uvijek se rado odazovem ovoj akciji. Vrlo često i sam odem na transfuziju jer ovo je meni jedno od najhumanijih dijela koje čovjek može učiniti“, izjavio je Kovačević.

U akciji darivanja krvi je pored osoblja i gostiju hotela Vučko učestvovao i veliki broj ski škola, skijaša, ali i stalnih davalaca krvi sa područja opštine Pale. OO Crvenog krsta Pale je hotelu Vučko dodjelila zahvalnicu za organizovanje jedne ovakve humane akcije.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/darivanje-krvi-vucko-jahorina-feb-2013/] width=[54] height=[54] title=[Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u hotelu Vučko na Jahorini] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare