Održan Treći dječiji karneval

0

Na Palama je večeras održan Treći dječiji karneval u organizaciji Dječijeg centra „Buba-mara“, povodom obilježavanja Nedjelje djeteta.
Direktor Dječijeg centra „Buba-mara“ Slavka Brezo napomenula je da je ovo tradicionalna organizacija karnevala pod pokroviteljstvom opštine Pale koja svake godine okuplja sve veći broj učesnika.

„Večeras imamo 220 mališana koji su korisnici naših usluga. Cilj manifestacije jeste da se djeca dobro zabave i zaboravimo na svakodnevne probleme“, rekla je Brezo.

Djeca su na maskenbalu bila obučena u kostime svojih omiljenih likova, a organizatori su, prema izboru žirija, nagradili najmaštovitije kreacije.

Za mališane je izvedena i predstava „Crvenkapa i Spajdermen“ u izvođenju pozorišta iz Beograda.

Član žirija Dubravka Borovčanin istakla je da je ovo jedinstven događaj sa kojim ulaze u Dječiju nedjelju, te podsjetila da opština Pale svake godine podržava ovaj događaj.

Ona je rekla da je cilj manifestacije druženje sa djecom.

„U ovoj godini potpuno smo rekonstruisali obdanište i nadamo se da će djeca od ove školske godine imati uslove kakve mogu samo poželjeti“, istakla je Borovčaninova.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/karneval-2016/] width=[87] height=[87] title=[Održan Treći dječiji karneval] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare