Održan šahovski turnir za kandidate na lokalnim izborima

0

Na Palama je održan prvi predizborni šahovski turnir „Pale 2012“ čiji je cilj smanjenje tenzija među strankama i kandidatima iz te lokalne zajednice tokom predstojeće predizborne kampanje za lokalne izbore.

Šahovske partije odigrane na paljanskoj Promenadi, uz dobru atmosferu pratilo je mnoštvo gledalaca.

„Cilj nam je da preko druženja kandidata damo doprinos da se tenzije tokom predizborne kampanje smanje što je moguće više“, rekao je Srni predsjednik Izvršnog odbora „Pokreta za naš grad – Pale“ Radosav Živković.

Prema njegovim riječima, od pet kandidata za načelnike opštine Pale i 14 nosilaca kandidatskih listi iz ove opštine, pozivu za učešće na turniru odazvala su se dva kandidata za načelnika i četiri kandidata za odbornike u Skupštini opštine Pale.

Šahovska partija kandidata za načelnika opštine Pale – Radosava Živkovića iz „Pokreta za naš grad – Pale“ i nezavisnog kandidata Nenada Rabote, okončana je prema dogovoru, remijem.

Finalna partija kandidata za odbornike, Momira Blagojevića iz „Pokreta za naš grad-Pale“ i Ristivoja Gluhovića iz Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske, takođe, je završena bez pobjednika.

Organizator današnjeg šahovskog turnira je „Pokret za naš grad – Pale“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare