Održan „Prvi dječiji karneval“

0

U cilju obilježavanja Nedjelje djeteta, u organizaciji Dječijeg centra „Buba-mara“ u Palama, a pod pokroviteljstvom opštine Pale održan je „Prvi dječiji karneval“. Maskirani mališani i njihovi roditelji uživali su u bogatom zabavnom programu, pjesmi, igri i predstavi. Svi gosti i učesnici bili su oduševljeni maštovitim kostimima i maskama prerušenih mališana. Žiri je imao težak zadatak da izabere najboljeg od najboljih.

Organizatori su se potrudili da najmaštovitije kreacije prema izboru žirija nagrade vrijednim nagradama, a izvlačenjem brojeva podjeljen je i veliki broj nagrada sponzora Karnevala. Svi učesnici dobili su zahvalnice i čokolade.

Prema riječima organizatora, manifestacija „Prvi dječiji karneval“, kao jedinstven događaj ovog tipa u našoj opštini, postaće tradicionalna. Organizatori se nadaju da će svaki naredni karneval okupljati veći broj mališana i njihovih roditelja.

Pojedinačne fotografije nećemo objavljivati u cilju zaštite privatnosti učesnika.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/karneval-pale-bubamara-okt-2014/] width=[120] height=[120] title=[Prvi dječiji karneval] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb120_] thumb_cache_dir=[thumbs120] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Više informacija na www.bubamara-pale.com.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare