Održan prvi dio Sedme smotre recitatora (foto)

0

Večeras je u punoj sali Kulturnog centra Pale održan prvi dio Sedme smotre recitatora, na kojoj su učestvovala djeca iz Obdaništa „Bubamara“, Udruženja za djecu i omladinu sa posebnim potrebama „Sunce“ i učenici osnovnih škola „Srbija“, „Pale“ i „Mokro“.

Djeca su pokazala raskošan talenat, a svi učesnici su dobili diplome i slatkiš. Najbolje je birao stručni žiri, koji je bio na slatkim mukama, jer je konkurencija bila jaka.

U prvoj kategoriji, u kojoj su nastupala djeca od prvog do trećeg razreda, najbolji recitatori su bili: 1. Aćim Živković, 2. Miloš Blagojević i 3. Marija Begović. U drugoj kategoriji (djeca četvrtog i petog razreda) najbolji su bili: 1. Sonja Knežević, 2. Anđela Vuković i 3. Anastasija Gluhović.

U trećoj kategoriji (djeca šestog i sedmog razreda) najbolji su bili: 1. Ana Lalović, 2. Sara Nikolić i 3. Ružica Cvjetković. U četvrtoj kategoriji (djeca osmi i deveti razred) najbolji su bili: 1. Rastko Čugalj, Vuk Stojanović i Jelena Jugović.

U utorak, 28.2.2012. godine u 18 časova, učesnici Sedme smotre recitatora biće srednjoškolci i studenti.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/smotra_recitatora_februar_2012/] width=[103] height=[103] title=[Sedma smotra recitatora] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[100]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare