Održan kreativan nastup Edukativnog centra „Big Ben“

0

Na Studentskom trgu u Palama sinoć je održan nastup Edukativnog centra „Big Ben“. Nastup je imao za cilj promociju usluga i ponude jezičkog centra, a akcenat je stavljen na učenje stranih jezika (engleski, njemački, ruski, francuski, italijanski i španski).

U sklopu nastupa održana je i kreativna radionica koja uključuje radove sa različitim materijalima, crtanje, slikanje, a prikazana je i radoinica koje mlade polaznike uči kuvanju, pletenju, šivenju i drugim domaćinskim aktivnostima. Takođe, predstavljena je i škola gume, matematika, i realizovana putovanja koja uključuju do sad posjećene zemlje (Austrija, Italija, Rusija, Bjelorusija, Poljska, Mađarska).

Na nastupu je prikazana čuvena Montesori škola koja uz gratis kurs po vlastitom izboru iz ponude „Big Ben-a“ uključuje i dnevni boravak u trajanju od dva sata od ponedjeljka do petka. Montesori škola se realizuje uz prisutvo sertifikovane vaspitačice i posebnim didaktičkim materijalima uz izdvojen program za djecu od 3 do 6 godina.

Djeca su na nastupu pripremila bogat i kreativan program u kome su centralnu ulogu odigrali polaznici škole glume sa predstavom „Klonovska olimpijada“. Nastupu je prisustvovala Marija Klačar sa svojim glumačkim monologom, a dječaci iz grupe „Indijska pogača“ pripremili su fantastičan i uzbudljiv ples za sve gledaoce.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare