Одлука о формирању организационог одбора за МОСИ

0
ВИШЕГРАД, 7. ЈУНА /СРНА/ - Одборници Скупштине општине Вишеград , сједница.

ВИШЕГРАД – Одборници Скупштине општине Вишеград усвојили су данас одлуку о формирању организационог одбора за Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/ које ће бити одржане сљедеће године у овој локалној заједници.

Предсједник Скупштине општине Вишеград Српко Баранац нагласио је да је комплетна локална управа посвећена квалитетној припреми МОСИ игара.

Он је навео да општина не заборавља заслуге појединаца и колектива који доприносе развоју ове локалне заједнице, те је на данашњој сједници усвојена одлука о дод‌јели општинских захвалница.

„Ријеч је о одлуци о дод‌јели захвалница – министру спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташи Кошарцу који својим радом изузетно доприноси развоју наше локалне заједнице, као и министру финансија Републике Српске Зори Видовић. Признање ће добити и Олимпијски центар `Јахорина` који унапређује рад Андрићграда, као и вишеградски Фудбалски клуб `Дрина ХЕ` који ове године обиљежава 100 година рада, а дао је немјерљив допринос здравом одрастању младих“, истакао је Баранац.

Шеф Клуба одборника СНСД-а Дарко Андрић оцијенио је данашње засједање као веома експедитивно са конкретним одлукама, истичући одлуку о усвајању измијењеног Плана капиталних улагања за ову годину.

„У ову одлуку уврштен је велики дио трошкова који се тичу припреме за одржавање МОСИ игара наредне године. Управо због правовремених припрема и обезбјеђења финансијских средстава донијели смо и одлуку о формирању организационог одбора игара који ће бити носилац свих активности везаних за техничке припреме за ову велику смотру спорта“, рекао је Андрић.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare