Odigrano 4. kolo Lige „rekreativaca“ u malom fudbalu

0

Tokom vikenda u SC „Olimp“ odigrano je četvrto kolo Lige „rekreativaca“ u malom fudbalu. U sportskom nadmetanju u žaru borbe bilo je i varnica. Pokazano je 5 žutih kartona, strijelci su bili raspoloženi pa je viđen 31 gol. Liga je do sada ispunila očekivanja.

Rezultati 4. kola:

Kafe Čerli – SDS kafe Bari 0:3 /0:0/
0:1  Karna Milan, 0:2 Stjepanović Miljenko, 0:3 Karna Milan

Kafe Čarli: Dejan Kapur, Igor Tošić, Goran Ćorluka, Mladen Crnogorac, Đorđe Čeremiđžić, Nenad Rebrenović, Milomir Lopatić, Dražen Iković

SDS kafe Bari: Rade Čolaković, Miljenko Stjepanović, Srđan Radović, Darko Regoje-Batistuta, Aleksandar Karađžić, Dražen Furtula, Goran Radović, Stanislav Guja, Milan Karna

Uzbudljiv i kvalitetan meč odigrali su Kafe Čarli i SDS kafe Bari. Pobjednik je iskoristio svoje šanse, na golu su imali sigurnog Rada Čolakovića, golgeterski raspoložen bio je dvostruki strijelac Milan Karna, uspješan je bio i kreator igre u redovima pobjednika Stanislav Guja. Odbranu je držao čvrsti Miljenko Stjepanović, koji je bio uspješan i u napadu i pobijeda nije mogla da izostane.

Kafe Čarli prestavio se u lijepom izdanju, kao fer i sportska ekipa, uigrana i spremna. U meč su ušli sa namjerom da se nadigravaju. Svoje prilike nisu iskoristili, uz to namjerili su se na raspoloženog rivala koji je svoje šanse realizovao.

U poraženoj ekipi igrom su se istakli: Goran Ćorluka, Igor Tošić i Đorđe Čeremiđžić.

Velike Šume – Kafe Pavle 3:3 /2:2/
0:1 Kulašinac Vladimir, 0:2 Vuksanović Slaviša, 1:2 Andrić Goran, 2:2 Gluhavić Bojan, 2:3 Gluhavić Bojan, 3:3 Knežević Sanjn.

Žuti karton: Miloš Elez/Velike Šume

Velike Šume: Goran Košarac, Goran Andrić, Radislav Petrović-Gene, Bojan Gluhović, Rajko Cicović, Brane Jokić, Milan Govedarica, Miloš Elez, Janko Kovačević.

Kafe Pavle: Mladen Simić, Velibor Ognjenović, Slaviša Čvoro, Vladimir Kulašinac, Slaviša Vuksanović, Arsen Hršum, Sanjin Knežević, Jovo Vuković, Blagomir Jokišić, Mladen Brezo.

Uzbudljiv i tvrd meč sa puno neizvijesnosti i preokreta odigrale su Velike Šume i Kafe Pavle. „Kafeđžije“ odlično otvaraju utakmicu, imaju prednost u 7. minuti 2:0. Golovima Gorana Andrića i dvostrukog strijelca Bojana Gluhovića, Velike Šume prave preokret 3:2 i prednost drže do 39. minuta. Na scenus tupa Sanjin Knežević, na asistenciju izvanrednog Vladimira Kulašinca koji je bio nosilac igre Kafea, poravnava na 3:3 što je bilo konačno i realno.


Majnex – Kafe Bolero 4:0 /1:0/

1:0. Ilić Milan, 0:2 Plemić Božo, 3:0 Radović Miljan, 4:0 Cvjetanović Bojan

Žuti karton: Ilić Milan-Rambo / Majnex

MDM – Rosoneri 11:2 /4:1/
1:0 Brezo Nikola, 2:0 Brezo Nikola, 3:0 Golijanin Siniša, 4:0 Golijanin Siniša, 4:1 Jugović Vitomir, 5:1 Galin Nemanja, 6:1 Brezo Nikola, 7:1 Teletina Predrag, 8:1 Brezo Nikola, 9:1 Stevanović Branko, 10:1 Brezo Nokola, 10:2 Jakovljević Bojan, 11:2 Golijanin Siniša.

Heah Shop – Ćaće 3:2 /0:1/
0:1 Gutalj Dragan, 1:1 Skokić Nikola, 1:2 Ivanović Velemir, 2:2 Stanišić Milan-Stana, 3:2 Elek Đorđe

Žuti karton: Karišik Predrag, Gutalj Dragan, Ivanović Velemir / Ćaće


Slobodna je bila ekipa SDS Stari Grad

Parovi: 5. kolo 03.11. /subota/

10h Rosoneri – Head Shop
11h Kafe Bolero – MDM
12h Kafe Pavle – Majnex
13h SDS kafe Bari – Velike Šume
14h SDS Stari Grad – Kafe Čarli

Slobodna je ekipa Ćaće


Parovi:6.kolo  04.11. /nedjelja/

10h Velike Šume – SDS Stari Grad
11h Majnex – SDS kafe Bari
12h MDM – Kafe Pavle
13h Head Shop – Kafe Bollero
14h Ćaće – Rosoneri

Slobodna je ekipa Kafe Čarli


Tabela

1. Velike Šume 10
2. MDM 9
3. SDS Stari Grad 9
4. Majnex 7
5. Kafe Čarli 7
6. SDS kafe Bari 6
7. Head  Shop 6
8. Ćaće 1
9. Kafe Pavle 1
10. Kafe Bolero 1
11. Rosoneri 0

Lista strijelaca

7 pogodaka: Cvjetanović Bojan

6 pogodaka: Ilić Bojan, Vuksanović Slaviša, Brezo Nikola

5 pogodaka: Vukadin Jovica, Dragutinović Đorđe, Golijanin Siniša, Gluhović Bojan

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare