Odigrana predstava o bezbjednosti saobraćaja

0
Odigrana predstava o bezbjednosti saobraćaja

VIŠEGRAD – U obdaništu „Neven“ u Višegradu u okviru aktivnosti edukacije djece u saobraćaju odigrana je predstava „Tri praseta u saobraćaju“.

Predstavu su za polaznike obdaništa „Neven“ povodom početka nove školske godine izveli vaspitači predškolske ustanove „Naše dete“ iz Šapca.

Direktor obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je Srni da su kolege vaspitači iz Šapca osmislili kako da na zanimljiv način najmlađe upoznaju o temi bezbjednosti u saobraćaju.

„Ovo je jedan od najljepših početaka nove školske godine, jer nam je ovo već druga pozorišna predstava“, navela je Mitrovićeva.

Direktor predškolske ustanove „Naše dete“ iz Šapca Sandra Mićić istakla je da ova ustanova obilježava 130 godina, a da je predstava nastala kao rezultat obuke vaspitača na seminaru Agencije za bezbjednost saobraćaja Srbije.

„Predstava je interaktivna, veoma je zanimljiva, pristupačna deci, zato što su u njoj njima dobro poznati Crvenkapa, Vuk, Baka i drugi omiljeni likovi. Oni su se uskladili u ovoj priči i na jedan spontan način decu uče pravilnom ponašanju u saobraćaju“, istakla je Mićićeva.

Sekretar Auto-moto društva /AMD/ Višegrad Radovan Lipovac rekao je da ovo društvo učestvuje u ovakvim akcijama i najavio aktivnosti i u osnovnoj i srednjoj školi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare