Odigrana predstava „Ljepotica i zvijer“

0

U Kulturnom centru Pale večeras je odigrana predstava za djecu „LJepotica i zvijer“ u izvođenju bijeljinskog Pozorištanca „Maslačak“, koja nosi poruku da se istinska ljepota nalazi unutar čovjeka, bez obzira na spoljašnji izgled.

Glumica Marija Ćosić rekla je da je predstava jedna u nizu adaptiranih bajki koje igra njihovo pozorište, tekst je napisao Željko Hubača, a režiju i izbor muzike uradio je Nenad Blagojević.

Ćosićeva, glumi zlu sestru Gabinu, kaže da svojom ulogom nosi poruku za najmlađe da ipak ne treba biti zao.

Marko Toljević, glumac u Pozorištancetu „Maslačak“ kaže da je večeras bio Filipon, da je njegov dio predstave komičan, a univerzalna poruka glasi da se ljepota nalazi iznutra. U predstavi igra sedam glumaca.

Slavka Brezo, direktor Kulturno-sportskog centra Pale, koji je i organizator predstave, rekla je novinarima da se trude da organizuju sadržaje za sve uzrasne kategorije.

Ona je najavila u ponedjeljak, 27. februara, projekciju filma „Oluja“ za paljanske srednjoškolce, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od tri KM.

Brezo kaže da će 2. marta biti održana monodrama povodom Dana žena „Ako sam žena nisam konj“ i to je poklon od opštine Pale i Kulturno-sportskog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare