Odbojkaška reprezentacija Srbije u nedjelju stiže na Pale gdje će obaviti prvi dio priprema za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Selektor Nikola Grbić je kako prenosi Blic na pripreme pozvao 18 igrača. Na spisku su: tehničari Nikola Jovović (Monca, Italija), Aleksa Brđović (Surgut, Rusija), i Maksim Buculjević (ACH Volej, Slovenija), korektori Aleksandar Atanasijević (Peruša, Italija) i Dražen Luburić (Hirošima, Japan), libera Nikola Rosić (Arkada, Rumunija), Neven Majstorović (Ren, Francuska) i Goran Škundrić (Trikolur, Rumunija), blokeri Dragan Stanković (Lube, Italija), Marko Podraščanin (Peruša, Italija), Srećko Lisinac (Belhatov, Poljska), Petar Krsmanović (Surgut, Rusija) i Aleksandar Okolić (Berlin, Nemačka), primači Uroš Kovačević (Verona, Italija), Marko Ivović (Aseko, Poljska), Nemanja Petrić (Modena, Italija), Milan Katić (Lučnička, Poljska) i David Mehić (Vojvodina).

Reprezentativci će se u nedelju okupiti u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“, a zatim avionom otputovati u Sarajevo. Na Palama će boraviti u hotelu „Jet Set“, a treninge će obavljati u SPC „Peki“ sve do 4. avgusta, kada je predviđen povratak za Beograd.

Reprezentacije Srbije i Poljske 24. avgusta svečano otvaraju Evropsko prvenstvo u odbojci na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare