Odbojkašice Jahorine se spremaju za narednu sezonu

0

Odbojkašice Jahorine od 15. avgusta na terenima Sportskog centra Koran i zvanično su zakoračile u novu sezonu, odnosno počele pripreme za sportska iskušenja koja ih očekuju.

Treneru ekipe Danilu Tadiću i njegovom pomoćniku Đoletu Simoviću odazvale su se sve pozvane igračice: Nevena Čvoro, Veselinka Slijepčević, Jovana i Jelena Bakmaz, Jovana Garić, Jovana Brčkalo, Nadica Slijepčević, Danijela – Dada Jasika, Jelena Tabaković, Milica Čvoro, Jovana Simović, Nikolina Fuštar, Milica Kraišnik, Valentina i Katarina Lučić, Maja Gluhović, Kristina Lopatić i prinova u redovima „Jahorinki“ talentovana „tehničarka“ Ivana Lackanović koja je došla iz Glasinca.

Odbojkašice iz Pala provjeru pripremljenosti imaće u Baru na kupu „Galeb“ početkom sljedećeg mjeseca, a krajem septembra i na turniru u Makarskoj.

Naša pouzdana i sugurna „kapitenka“ Nevena Čvoro u najavi za sezonu vjeruje u svoje igračice. Nastojaće da ponove igru i razultate od prošle, najuspješnije sezone. Uz iskustvo, kvalitet, prepoznatljivu borbenost i sa malo sportske sreće prošlogodišnji rezultati bi mogli biti nadmašeni.

Odbojkaške Pale dobile su još jednu reprezentativku. Pored trenera selekcije BiH Danila Tadića, standardne reprezentativke „srednjeg blokera“ Nadice Slijepčević i Jovana Bakmaz (primač servisa)  izborila se za mjesto u reprezentaciji za utakmice predkvalifikacija za Olimpiske Igre (igra se 28 i 29. avgusta) protiv domaćina Danske.

Uspješnija ekipa nastavlja takmičenje u sljedećoj fazi kvalifikacija za London 2012. godine.

Našim „Jahorinkama“ želimo mnogo sportske sreće u nastupajućoj sezoni i da ostvare sve svoje sportske ambicije.

(www.palelive.com / ČM)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare