Odbojkaši „Jahorine“ u derbiju čekaju „Ljubinje Bankom“

0

Tokom vikenda na rasporedu su mečevi lll kola Prve lige Republike Srpske.

Paljanski prvoligaš OK „Jahorina“ u derbiju kola dočekaće odbojkaše Ljubinje Bankom, ekipu koja ima dugu i veliku tradiciju.

Ljubinje je gradić odbojke sa prepoznatljivom školom, koja je podarila veliki broj sjajnih odbojkaša, koji igraju na svim stranama svijeta.

Milovan Mima Vasiljević, Mirko Kozić, Đorđe Perišič i Danilo Ružić ostavili su veliki trag i u „Studentu“ nekadašnjem paljanskom premijerilgašu.

U novu sezonu su sa dvije pobjede sjajno su ušli. Izabranici trenera Srđana Miloševića su startovali bez šest igrača, ali nove mlade snage odbojkaške mladisti iz Ljubinja ulivaju respek.

Biće to teška neizvijesna i velika borba za svaki poen. Paljani to znaju i moraju dati više svojih mogućnosti da bi došli do nove pobjede te se očekuje lijepa odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša Jahorine i Ljubinja Bankom igra se u Palama u subotu, 07. oktobra sa početkom od 19,00 sati u dvorani Peki“.

Meč će suditi Dragan Filipovac iz Višegrada i Darija Dragišić i Istočnog Sarajeva, a delegat – kontrolor biće Miloš Nešković iz Višegrada.

U ostalim mečevima lll kola još se sastaju: Drina – Majevica, Gradiška – Pelagićevo i Crvena Zvijezda – Tempo.

Tabela

1. Majevica 6
2. Drina 6
3. Ljubinje 6
4. Pelagićevo 3
5. Jahorina 3
6. Gradiška 0
7. Tempo 0
8. Crvena Zvijezda 0

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

 

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare