Odbojkaši Jahorine u četvrtfinalu Kupa Srpske

0

U najmasovnijem odbojkaškom takmičenju u Kupu Republike Srpske u prvom krugu takmičenja ekipa Jahorine iz Pala, očekivano je u Bjeljini savladala domaći Libero sa 3:0 po setovima 25:16, 25:16 i 25:17 i slavljem stavila tačku na sezonu.

Paljani su bili ubjedljivi, i od početka je prednost bila na njihovoj strani, te nisu dozvilili mladim izabranicima trenera Bojana Kvrgića Žibe da ih ugroze. I kroz sredinu i sa krajeva prolazili su gosti, prijem je bio na nivou i očekivano dolaze do pobjede.

Slavlje za četvrtfinale odbojkaškog Kupa Republike Srpske iznijela je postava: Bojan Tomić u dijagonali sa Nemanjom Šukom, na prijemu su bili Đorđe Perišić i Đorđe Kosorić, blokerski par čine Marko Simović i Milomir Gutalj, a ulogu libera obavljao je Bojan Vidić. Ekipu je sa klupe vodio i bodrio trener Predrag Košarac.

U ostalim mečevima drugog kruga Kupa Republike Srpske u Ražljevu kod Brčkog domaći Tempo eleminisao je iz daljeg takmičenja novog premijerligaša Maglića iz Foče sa maksimalnih 3:0 (25:15, 25:23, 25:17), a Modriča u Obudovcu nije dozvolila iznenađenje savladala je Crvenu Zvijezdu razultatom 3:1 (25:14, 25:13, 23:25, 24:14).

U drugoj polovini septembra, nastavlja se takmičenje četvrtfinalnim utakmicama Kupa Srpske. Biće otvorena nova odbojkaška 2015/16 sezona, a pobjednike čekaju premijerligaši: Mladost Brčko, Radnik Bijeljina, Gacko, Borac Banja Luka i Ljubinje Bankom.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare