Odata počast prvom načelniku centra Zoranu Cvijetiću

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, te načelnici opština Istočno Novo Sarajevo Gojko Drašković i Istočna Ilidža Predrag Kovač danas su u Istočnom Sarajevu odali počast i položili vijence na spomen-ploču na mjestu pogibije prvog načelnika Centra službi bezbjednosti Zoranu Cvijetiću.

Komandir Policijske stanice Istočno Sarajevo Borko Mišović rekao je da je, povodom 4. aprila – Dana policije i 20 godina postojanja MUP-a Republike Srpske, odata počast Cvijetiću koji je dao život za odbranu Srpske i srpskog naroda na ovim prostorima.

Mišović je naglasio da je Policija Srpske izrasla u dobro organizovanu i profesionalnu agenciju i da je sada jedna od najuspješnijih u BiH.

Drašković je istakao da je danas odata počast Cvijetiću i svim policajacima koji su živote dali za stvaranje Republike Srpske.

Čestitajući Dan policije i 20 godina postojanja MUP-a Srpske, Kovač je istakao da se očekuje od policije da i u narednom periodu štiti integritet i bezbjednost svih stanovnika Srpske i da iz godine u godinu radi sve bolje.

“Kada je u pitanju status policije, očekujemo od resornog ministarstva i od Vlade Republike Srpske da o ovako bitnom segmentu u društvu u narednom periodu poklone malo više pažnje, pogotovo u rubnim opštinama, gdje policija ulaže nadljudske napore da bi svima nama obezbijedila normalne uslove za život”, rekao je Kovač

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments