Od sutra autobuski prevoz djece na besplatno skijanje na Jahorini

0

SOKOLAC – Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica potpisao je danas na Sokocu sporazum sa jednim od privatnih prevoznika o autobuskom prevozu djece sa područja ove opštine koja su se prijavila za besplatno skijanje na Jahorini.

Dragan Renovica, glavni koordinator programa četvrte sezone besplatnog skijanja na Jahorini za djecu sa područja Sokoca, rekao je Srni da je besplatan autobuski prevoz za djecu obezbijeđen od sutra.

On je naglasio da su od petka, 8. januara, kada je počela četvrta sezona programa besplatnog skijanja na Jahorini, djeca sa Sokoca odlazila sopstvenim prevozom.

Renovica je naglasio da djeca sa Sokoca već šesti dan odlaze na Jahorinu i da je do sada podijeljno 270 ski-pasova.

„Autobus će dok traje školski rasput, sa Sokoca polaziti svakog dana u 8.00 časova sa poligona kod Gradske tržnice, a povratak je u 15.00 časova sa Jahorine“, rekao je Renovica.

On je istakao da će program besplatnog skijanja biti organizovan u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Za četvrtu sezonu programa besplatnog skijanja sa Sokoca je akreditovano 46 koordinatora, koji će tokom sezone brinuti o djeci na Jahorini.

Prijave za učešće u programu bespatnog skijanja se vrše elektronskim putem preko službenog sajta opštine Sokolac /www.opstinasokolac.net/skijanjejahorina/, svakog dana do 18.00 časova, a sve inFormacije roditelji mogu dobiti na broj telefona 066/937-508.

Program besplatnog skijanja na Jahorini trajeće do kraja zimske sezone 2020/21, odnosno do kraja marta, a autobuski prevoz sa Sokoca biće obezbijeđen svaki dan do kraja školskog raspusta i nekoliko vikenda do kraja sezone.

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, grada Istočno Sarajevo i šest gradskih opština potpisali su 4. januara sporazume o besplatnom skijanju na Jahorini u zimskoj sezoni 2020/2021, za djecu sa područja ovih opština.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare