Od petka počinje program besplatnog skijanja za djecu

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo obavijestila je da program besplatnog skijanja za djecu počinje od petka, 8. januara.

Djecu je za ovaj program moguće prijaviti od 9.00 časova, putem telefona 057/340-836 i 065/251-847, te lično u kancelariji broj šest u opštini, a kontakt osobe su Milana Vlačo i Tatjana Zirojević, saopšteno je iz Opštinske uprave.

„S obzirom na to da opština Istočno Novo Sarajevo neće raditi za predstojeće praznike, molimo zainteresovane da prijave izvrše za sljedeće datume 8, 9, 10. i 11. januar. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta i jednog roditelja, godište, odjeljenje i školu koju pohađa, kontakt broj telefona, te, ukoliko ima, ovlašteno lice“, navedeno je u saopštenju.

Iz opštine napominju da prijavljena djeca moraju da pohađaju škole na području Istočnog Novog Sarajeva.

Informacija o prevozu autobusima biće naknadno objavljena na zvaničnom sajtu i „Fejsbuk“ stranici opštine Istočno Novo Sarajevo.

Na Jahorini su juče predstavnici opštinskih vlasti u Istočnom Sarajevu potpisali sporazum sa predstavnicima Olimpijskog centra „Jahorina“, koji omogućava besplatno skijanje za djecu sa područja ovog grada.

Sporazum su sa predstavnicima šest gradskih opština potpisali direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić i predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Nedeljko Elek u prisustvu gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiše Ćosića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare