Од краја октобра три лета седмично између Београда и Бањалуке

0

БАЊАЛУКА – Компанија „Ер Србија“ од краја октобра саобраћаће три пута седмично на релацији Београд-Бањалука-Београд, саопштено је из предузећа „Аеродроми Републике Српске“.

Летови ће бити организовани понед‌јељком – слијетање у 17.05 часова, полијетање у 17.35 часова, сриједом – слијетање у 11.25 часова, полијетање у 11.55 часова и петком, када је слијетање предвиђено за 12.00 часова, а полијетање у 12.30 часова.

Из предузећа „Аеродроми Републике Српске“ истичу да је ријеч о веома значајној авио-линији јер су у овој години са Аеродрома „Никола Тесла“ у Београду путницима доступни летови ка 116 дестинација у Европи, Сјеверној Америци, Сјеверној Африци и Азији.

„Такође, град Београд, у зависности од интересовања наших суграђана, нуди пословне, привредне, културно-историјске и многе друге могућности које ће летови три пута седмично приближити нашим путницима“, наведено је у саопштењу.

Из предузећа „Аеродроми Републике Српске“ напомињу да са комапнијом „Ер Србија“ имају дугогодишњу одличну сарадњу која се наставља.

Све информације о цијенама карата и резервацијама путници могу добити у агенцији „Арс турс“ и на интернет страницама авио-компаније „Ер Србија“.

До сада су на релацији Београд-Бањалука-Београд била организована два лета седмично.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare