Očevi i kćerke plesali za mame

0

FOČA – Na osmomartovskoj priredbi Dječijeg vrtića “Čika Jova Zmaj” pod nazivom “Majka je majka, najljepša bajka” 12 očeva je zaplesalo sa ćerkama, što je oduševilo fočansku publiku.

Povodom Međunarodnog dana žena, na sinoćnoj priredbi nastupilo je više od 100 mališana iz vrtića, koji su pjevali, recitovali, plesali, izvodili skečeve i igrokaze, a sve u čast majki.

Direktor Dječijeg vrtića “Čika Jova Zmaj” Slađana Vladičić uručila je očevima priznanja sa fotografijama plesa sa generalne probe, kao uspomenu na nezaboravno veče.

“Ponosni smo na ovaj nastup, a suze u očima majki i supruga dovoljno govore. Zaista, nevjerovatan doživljaj”, rekla je Vladičićeva.

Jedan od očeva Srđan Popović rekao je da su tate sa oduševljenjem prihvatili prijedlog da pripreme plesnu tačku sa kćerkama.

“Do sada nismo imali priliku ovo da doživimo. Mi smo to prihvatili prije svega zbog svojih ćerki, a trema je prolazila kako smo uvježbavali nastup i znali smo da ćemo odraditi kako treba”, rekao je Popović.

Bojan Davidović kaže da su za djecu spremni sve da urade.

“Spremali smo se mjesec dana i drago nam prije svega zbog djece, a i zbog publike, koja je očigledno zadovoljna našim nastupom”, istakao je Davidović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments