Obuka iz sistema upravljanja kvalitetom „ISO 9001:2008“

0

„Udruženje privrednika opštine Pale“ u saradnji sa „Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo“ organizovaće u subotu 23.05.2015. godine sa početkom u 10.00 časova, izvođenje obuke za sistem upravljanja kvalitetom po standardu ISO 9001:2008. Obuka će biti organizovana u prostorijama sale za sastanke u opštini Pale.

Obuku će izvoditi profesori Mašinskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu iz Centra za kvalitet, metrologiju i standardizaciju.

S obzirom da je ovo druga po redu aktivnos za obuku privrednika u opštini Pale, u narednom periodu nakon odabira preduzeća koja će učestvovati u projektu, dalje aktivnosti direktno će se nastaviti sa istim.

Izvođenje obuke za preduzeća do nivoa sticanja uslova za certifikaciju je besplatno, s tim što na samim korisnicima obuke ostaje odluka da li će i kod koje kuće vršiti samu certifikaciju.

Sistem upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 idealan je osnov za modernu organizaciju preduzeća i samostalnih preduzetničkih djelatnosti svih veličina, iz proizvodnog i uslužnog sektora, kako na lokalnom, državnom, tako i na međunarodnom nivou, za dokazivanje njihove kompetencije i uspješnosti.

„Ovom prilikom pozivamo privrednike opštine Pale, koji u svom poslovanju imaju potrebu za uvođenje sistema upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008, da uzmu učešće u istoj“, stoji u saopštenju Udruženja privrednika opštine Pale.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare