Objavljеn čеtvrti broj Biltеna Pravnog fakultеta Univеrzitеta u Istočnom Sarajеvu

0

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu objavio je četvrti broj Biltena ovog fakulteta, o čijem izdavanju je odlučilo Naučno-nastavno vijeće na 43. redovnoj sjednici, održanoj 17. februara 2022. godine.

Cilj izdavanja Biltena je da najšira javnost bude obaviještena o najvažnijim aktivnostima koje Pravni fakultet organizuje.

Bilten će biti izdavan tri puta godišnje, uz mogućnost izdavanja vanrednih brojeva.

U Biltеnu Pravnog fakultеta prеdstavljeno je mnoštvo oblika studеntskе praksе, prilika za zaposlеnjе, saradnjе sa brojnim domaćim i mеđunarodnim institucijama, udružеnjima i privrеdom u zеmlji i rеgionu.

„Želimo da o našim najvažnijim aktivnostima upoznamo zaposlene i studente fakulteta, kao i naše bivše i buduće studente, profesore srednjih škola, roditelje koji razmišljaju o tome na koji fakultet da pošalju djecu, kolege sa drugih fakulteta, nosioce javnih funkcija na svim nivoima vlasti i sva druga lica koja pokažu interesovanje za rad Pravnog fakulteta“, rekao je o cilju izdavanja Biltena dekan Pravnog fakulteta prof. dr Goran Marković.

On je izrazio nadu da će informacije sadržane u Biltenu omogućiti bolje i detaljnije upoznavanje javnosti sa radom  fakulteta, te da će one podstaći pojedince i institucije da uspostave i razviju saradnju sa fakultetom.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare