Obilježeno 15 godina rada i postojanja firme NF-tel d.o.o.

0

Preduzeće „NF-tel“ d. o. o. Pale u petak je u Aparthotelu „Vučko“ na Jahorini prezentovalo svoje najnovije aktivnosti i dostignuća i na taj način obilježilo petnaestogodišnjicu postojanja i uspješnog rada.

Ujedno, ovo je bila prilika i da se obilježi dvanaesta godišnjica Paleol.net Internet servisa, a poseban akcenat stavljen je na prezentaciju najsavremenije opreme za IP video nadzor, koja u znatnoj mjeri može doprinijeti da se poboljša bezbjednosni segment.

– Naša želja je da korisnici i ubuduće mogu računati na to da kod nas mogu pronaći savremena tehnološka dostignuća i rješenja po najpovoljnijim cijenama na tržištu – izjavio je vlasnik firme NF-tel d.o.o. Nenad Furtula.

– Željeli smo da našim saradnicima, dobavljačima, kupcima, klijentima i građanima uopšte predstavimo naš razvojni put u proteklih petnaest godina i pokažemo kako smo vrijednim radom, stalnim usavršavanjem i praćenjem savremenih trendova u ovoj oblasti uspjeli od male firme izrasti u respektabilno preduzeće čije je ime prepoznatljivo na tržištu – istakla je direktor preduzeća „NF-tel“ d. o. o. Pale, Nataša Furtula, naglasivši da uspješan recept neće mijenjati ni u budućnosti, jer se stvaranje međusobnog povjerenja sa klijentima na bazi odgovornog i korektnog pristupa i pružanja kvalitetne usluge potvrdilo kao najbolja razvojna vizija.

Prezentacija sistema za IP video nadzor je rađena u saradnji sa firmom „Netiks“ iz Beograda.

(www.palelive.com / SŠ)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare