Obilježen Međunarodni dan borbe protiv droga

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas su građanima povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga dijelili promotivni materijal kao vid preventivne aktivnosti u borbi protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga. Leci „Ispravna odluka čini razliku“ dijeljeni su ispred Tržnog centra „Tom“ u Istočnom Novom Sarajevu i na šetalištu na Palama.
Letak je edukativnog karaktera i sadrži osnovne upute o najčešće korišćenim drogama, o simptomima koji ukazuju na konzumiranje droge, štetnosti istih, kao i savjete roditeljima šta da rade kada se susretnu sa pojavom konzumiranja droga kod mladih.

Pripadnici CJB Istočno Sarajevo danas su dijelili i promotivni materijal putem kojeg pozivaju mlade ljude da se prijave na konkurs za upis kadeta i kadetkinja za pripadnike Specijalne jedinice Policije Republike Srpske.

Mreža žena MUP-a Republike Srpske pozvala je sve mlade žene da se prijave na konkurs, koji je raspisan 22. juna, i da postanu prve žene pripadnice Specijalne jedinice Policije Republike Srpske.

Na konkurs za upis kadeta i kadetkinja pete klase osnovne policijske obuke se mogu prijaviti lica od 18 do 25 godina.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare