Obilježen Dan učeničkih dostignuća

0

VLASENICA – U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vlasenici danas su, povodom obilježavanja Dana učeničkih dostignuća, nagrađeni učenici „vukovci“ i oni koji su se istakli na raznim takmičenjima, kao i njihovi mentori.

Novčane nagrade učenicima uručio je načelnik opštine Miroslav Kraljević, koji je rekao da je prošle godine opština Vlasenica, uz pomoć Vlada Republike Srpske i Srbije, te Investiciono-razvojne banke Srpske investirala oko 400.000 KM za adaptaciju škole kako bi bili stvoreni bolji uslove za učenike.

„Narednih dana biće sanirano školsko igralište, a plan je da u dogledno vrijeme promijenimo namještaj. Imamo podršku predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović da nabavimo računare za osnovnu i srednju školu, da bi se stvorili bolji uslovi za IT sektor“, izjavio je Kraljević.

Nagrađenim učenicima priznanja su uručili direktor škole Danka Milić Kezunović,
koja je istakla da je ponosna na uspjeh đaka i da će ovu generaciju maturanata pamtiti po tome što je imala devet nosilaca „Vukove diplome“ i isto toliko kandidata za titulu đaka generacije.

Ona je svim učenicima poželjela uspjeh u daljem obrazovanju i zahvalila načelniku Vlasenice na podršci koju pruža radu škole.

Aleksandra Lazić je u konkurenciji od devet učenika koji su ostvarili odlične rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima proglašena za učenika generacije.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare